Loodgieter selecteren: geen sinecure

Straub koppelingen: kies altijd voor superieure kwaliteit!

Wil je in je leidingwerk een koppeling aanbrengen, bijvoorbeeld omdat er leidingen verlegd moeten worden vanwege een nieuwe keuken of een doucherenovatie? Of heb je plannen om je bedrijfspand, inclusief het leidingstelsel, grondig te renoveren? Dan is het cruciaal om goede buizen én goede koppelingsmaterialen te gebruiken! Een van de beste keuzes die je qua koppelingsmateriaal kunt maken, is kiezen voor Straub koppelingen. Maar wat is Straub eigenlijk voor een merk? En vooral: wat maakt de koppelingen van dit merk zo bijzonder?

Wat zijn Straub koppelingen voor soort leidingkoppelingen?

Straub is een gevestigd merk in de wereld van de installatietechniek en onder loodgieters. Professionele loodgietersbedrijven en installateurs kiezen dan ook vrijwel altijd voor dit merk als ze sterke en waterdichte koppelingen willen aanbrengen in leidingsystemen. Straub koppelingen zijn gemaakt van deze beste metaalsoorten, zodat er een waterdichte en krachtige koppeling in een leiding gemaakt kan worden die niet lekt en die lang meegaat. Door de decennialange ervaring die Straub heeft opgedaan met het maken van allerlei koppelingen, heeft dit merk zich een plek verworven in de lijst met beste koppelingsmaterialen die er momenteel in de markt verkrijgbaar zijn. Hieronder leggen we uit wat Straub kwalitatief onderscheidt van de middenmoot.

De pluspunten van koppelingsmateriaal van het merk Straub

De leidingen die in je huis of bedrijf lopen, zijn feitelijk de levensaders van je pand. Als je de kraan open doet om een hogedrukspuit aan te zetten of een lekkere douche wilt nemen, is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een krachtige straal. Als er in het leidingsysteem lekkages zitten, kun je dit wel vergeten. Wie ervoor kiest om het leidingwerk thuis of in het bedrijf te installeren met koppelingen van Straub, heeft de garantie op een leidingsysteem zonder lekkages en dus met voldoende druk. Kwaliteit dus, waar je op kunt vertrouwen.
Prettig aan de koppelingen van Straub is verder de enorme variatie die er is aan vormen, maten en soorten koppelingen. Of je nu leidingen van kunststof, aluminium of rvs wilt verbinden met een doorsnede van 2 mm, 19 mm of 47 mm: Straub heeft de juiste koppelingen voor jouw wensen op voorraad. Jouw specifieke wensen kunnen dus altijd ingelost worden, want als het aankomt op maatwerk staat Straub voor je klaar!
Ten slotte: ook voor de kosten van Straub hoef je het niet te laten. Zoek je goed koppelingsmateriaal voor jouw leidingwerk, zonder dat je te veel betaalt? Dan ben je bij het merk Straub aan het juiste adres en vind je altijd een oplossing op maat voor het juiste koppelingswerk van jouw leidingen! Heb je vragen, neem dan gerust contact met Van der Wal B.V. op!


Delen